We zijn jong en dynamische wijnimporteurs, altijd op jacht naar nieuwe ontdekkingen, druiven variëteiten onbekend bij de meerderheid van het publiek. Ons enthousiasme en passie voor wijn an zijn wereld zijn uitgegroeid tot een gedreven bedrijf met de naam Vinumundi.

Vinum (wijn) mundi (wereld) betekent een wereld van wijn en alles wat zich eromheen speelt, we zien onszelf als een 360° bedrijf, actief all-around wijn. Wat begon als een klein rechtstreekse import van wijnen uit Italië, is inmiddels een wijnagentschapwijnimporteur en wijnadviseur gespecialiseerd in voornamelijk Italiaanse, Spaanse en Franse kwaliteitswijnen.

We werken rechtstreeks samen met de wijn producenten in het wijngaard. Nauwkeurige druiven selectie en kwaliteitscontrole van de wijnen, garanderen dat iedere product die we vertegenwoordigen het land en de typiciteit respecteren.

U zult zien dat onze assortiment rijk is aan wijnenlikeurenolijfolie en delicatessen. We vertegenwoordigen  gerenommeerde producenten, maar ook kleine traditionele wijnmakers in de wereld van wijnen en gedistilleerde dranken. Allemaal verbonden door dezelfde filosofie, respect voor tradities, uniciteit & kwaliteitsproducten.

We willen dat onze portfolio inspirerend is en een nieuwsgierigheid opwekt tijdens uw reis in de wereld van wijnen!