Horeca

Vinumundi is een wijnimporteur en wijnleverancier van kwaliteitswijnen, versterkte dranken en andere delicatessen voor horeca in Nederland en België.
Wij zijn gevestigd in Geleen, maar we zijn actief in heel Benelux. De kern van onze activiteiten spelen zich af in Zuid-Limburg Nederland en Belgisch-Limburg.
Ons assortiment is voornamelijk Italië, Spanje, Frankrijk, maar ook de nieuwe wereldwijnen.

Vinumundi’s passie wordt verzameld in een rijke portfolio van bijzondere wijnproducenten (traditionele wijnen en veganistische wijnen), distillaten en duurzame producten. Ons brede assortiment wijnen en likeuren kan voldoen aan de behoeften van Horeca, van brasserie tot café, maar ook een nauwkeurige selectie voor de sterrenrestaurants. Wijnwinkels, cateraars, feestdiensten en / of gewoon mensen met een passie voor wijnen die op zoek zijn naar nieuwe intrigerende producten, zullen bij ons zeker slagen .

Daarom richten we ons op het leveren van wijnadviezen op maat aan al onze klanten, om hun te helpen bij het selecteren van wijnen, het samenstellen van wijnkaarten, afgestemd op de gerechten. We organiseren ook speciale educatieve sessies voor uw werknemers om hun te informeren over de wijnen, terroirs, vintages en food pairing. We gaan ook de extra-mile voor u! Bent u op zoek naar een bijzondere wijn en/of een specifieke vintage? Vraag het onze wijnadviseur, wij gaan graag voor u op jacht.

Wij stellen het bijzonder op prijs dat onze horecaklanten voldoende vertrouwen in ons hebben en houden om wijnen te leveren, die perfect aansluiten bij de gerechten en zodoende een meerwaarde creëren. Per slot van rekening kun je als chef geen gerecht bedenken of er past wel een wijn bij uit Italië.

Voor nadere informatie bel of mail ons.

Onze catalogus wijnen, kunt u hier inzien.